Marketingcommunicatie ondersteuning

Veel midden- en kleinbedrijven hebben regelmatig te maken met vraagstukken over marketingcommunicatie. Hoe zorg je ervoor dat je je bedrijf naar de buitenwereld toe netjes en verzorgd presenteert? Denk dan eens aan flexibele marketingcommunicatie ondersteuning van Dazlin.

Marketingcommunicatie op afroep

Binnen het bestaande team is er vaak wel de wil, maar niet de tijd om de marketingcommunicatie vraagstukken op te pakken. En soms ontbreekt ook de juiste expertise om dit goed uit te voeren. In deze situaties kun je de flexibele marketingcommunicatie ondersteuning van Dazlin, oftewel Linda, goed gebruiken.

Marketingcommunicatie is op tijd af

De inzet van Dazlin is handig: door de gespecificeerde offerte weet je exact wat de kosten zijn en hoe het budget wordt besteed. Je hebt geen extra mensen op de loonlijst. En ik ben gewoon fulltime bereikbaar. Je ontvangt een concrete planning als de offerte akkoord is en ik voer de opdracht binnen de afgesproken termijn uit. Zo klaar als een klontje ;-).

Van SEO-tekst tot websiteoptimalisatie

Wat zijn mijn kennisgebieden? Ik ben thuis in teksten, ook SEO-teksten (vindbare teksten voor Google), en help je bijvoorbeeld bij het schrijven en versturen van een emailnieuwsbrief of persbericht.

Ook de coördinatie van grote marketingcommunicatie projecten, zoals het verbeteren van jouw website of de introductie van een nieuw product, pak ik graag voor je op.

Als spin in het web voel ik me snel thuis in een bestaand team en heb ik voelsprieten voor het halen van deadlines, vastleggen van afspraken met leveranciers en het prettig omgaan met collega’s. Kortom, alles wat nodig is voor goed management en een geslaagd project.

In grote projecten werk ik vaak samen met andere freelancers, daardoor is een vlotte uitvoering gewaarborgd.

Meer weten?

Ieder bedrijf is uniek. Toch is de grote gemene deler volgens mij: geloof in de toegevoegde waarde van jouw bedrijf en plezier in wat je doet. Dan komt het resultaat vanzelf.

Kun je hulp gebruiken bij het behalen van je resultaten op gebied van marketingcommunicatie? Bel dan eens voor een afspraak.

kopje koffie doen?

Klanten vertellen

Ze heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf

“Linda hebben we als zeer enthousiast en betrokken vanuit Buitenstate leren kennen. Voor de Buitenstate formule is ze verantwoordelijk voor onder andere de marketing en heel veel meer. Haar kennis van marketing en franchise uit eerdere functies is voor onze makelaardij erg functioneel gebleken."

Pakkende webteksten

Voor Qulotte heeft Linda de webteksten gemaakt. Ze zijn toegankelijk, vlot en met de eigen Qulotte 'touch' erin. Linda heeft dat goed over weten te brengen in pakkende webteksten.

Meer referenties lezen