Freelance tekstschrijver voor MKB bedrijven

Dazlin staat voor: dat is Linda.

Wie is Linda: freelance tekstschrijver

“Ik hou van water, al sinds mijn jeugd breng ik veel tijd op het water door. Daar vind ik ontspanning en kan ik mijn sportiviteit kwijt. Water is transparant, flexibel, krachtig en verbindend.

Heldere teksten

Deze kenmerken draag ik ook in mijn werk graag uit. Ik ben een spin in het web, denk graag mee in organisatievraagstukken en vertaal een nieuwe koers naar heldere teksten.

Tekstschrijven is een afwisselend vak waar veel creativiteit bij komt kijken, dat maakt het spannend en interessant. Maar copywriting is meer dan dat. Goede webteksten zijn vindbaar voor Google, vlot geschreven en nodigen uit tot actie.

Tover bezoekers om naar blije klanten

Een goed geschreven tekst zorgt voor effectieve websites. Helemaal als je dit combineert met kennis van neuromarketing. En laat dat nu net een hobby van mij zijn! Bij neuromarketing pas je kennis van de werking van het brein praktisch toe op je bezoekers. Zo ontstaan effectieve websites.

Meer dan tekstschrijver alleen

Maar ik richt me niet alleen op teksten. Ik kijk iets breder: ik zorg dat doelen gehaald worden door de verwachtingen helder, en de deadlines realistisch, te maken.

Na mijn studie commerciële economie (HEAO) heb ik 15 jaar bij verschillende organisaties gewerkt. In 2008 ben ik begonnen met Dazlin om mijn blik te verruimen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Binnen mijn opdrachten zoek ik graag naar creatieve oplossingen en kom ik met nieuwe ideeën op het snijvlak van marketing en communicatie.

Mijn dagelijkse werk bestaat uit:

  1. Websites verbeteren op basis van neuromarketing;
  2. Tekstschrijven, ook SEO-teksten (vindbare teksten voor Google);
  3. Bedenken en uitvoeren van nieuwe marketingacties;
  4. (Social) Mediacampagnes coördineren;
  5. Introductie van nieuw product of service verzorgen.

Maar ook voor het schrijven van folderteksten, persberichten of nieuwsbrieven kun je bij mij terecht. Wil je weten hoe mijn opdrachtgevers mijn werk ervaren? Kijk dan bij referenties.

En wil je kennismaken? Ik kom graag langs om een kopje koffie te drinken!

Linda is bij de (online) tijd

En heeft een opleiding gedaan bij Aartjan van Erkel over neuromarketing en schrijven voor internet. Momenteel volgt ze een opleiding op master niveau op ditzelfde gebied. Bekijk hoe jij hiervan kunt profiteren.

Meer lezen...

Mail me voor een afspraak

Klanten vertellen

Sympathieke tekstschrijver uit Friesland

“Deze 'sympathieke tekstschrijfster uit Friesland' kan niet alleen fantastische teksten schrijven. Maar is ook een enorm creatieve tekstschrijver, ze ziet het grotere geheel; het merk, de sales, SEO, social media en content marketing. Dit  pakt ze vlot op en daarbij zorgt ze voor eenheid en samenhang in het uiteindelijk resultaat."

Goede sparringpartner bij nieuwe watersport website

“Voor Hoora Watersport wilde ik een nieuwe website ontwikkelen, eentje die overzichtelijk is en die onze twee pijlers; nieuwbouw en verhuur van sloepen en zeilboten, laat samenvloeien. En dan begint het proces in je hoofd: wat is een goede navigatiestructuur?"

Meer referenties lezen