Sterk op het snijvlak van strategie en uitvoering

“Ik denk dat Linda in haar kracht staat op het moment dat ze mensen kan helpen met marketingvraagstukken. Ze is vooral sterk op het snijvlak van strategie en uitvoering. Het is heel fijn dat iemand die strategisch mee kan denken ook weet wat er op de werkvloer moet gebeuren, Linda voelt dat aan en weet hoe ze moet handelen.

Ook kan ze ondernemers op een respectvolle wijze een spiegel voorhouden en laat ze zien wat de consequenties van bepaalde keuzes zijn en of er nog andere, misschien betere opties zijn.

Linda is prettig in de omgang, houdt van structuur en heeft een hands-on mentaliteit. Ze is doortastend, maar niet op een dominante manier. Ook is Linda een echt gevoelsmens, dat betekent dat ze een bepaalde bezieling heeft om mensen te helpen en graag iets wil toevoegen. Linda is zeker niet vooringenomen of dogmatisch en laat de klant de keuze.

Concreet betekent dit dat als koers eenmaal is ingezet deze door Linda ook gerealiseerd wordt. Ze is van toegevoegde waarde in organisaties die veel ideeën hebben maar waar de uitwerking blijft liggen. Linda vertaalt deze visies en ideeën binnen een bepaalde tijd in concrete marketing- en communicatiemiddelen. Ik kan MKB-ers van harte aanraden eens een kop koffie met Linda te drinken”.

Arthur Matien
directeur
Adviesbureau de Rijk