Sympathieke tekstschrijfster uit Friesland

“Deze ‘sympathieke tekstschrijfster uit Friesland’ kan niet alleen fantastische teksten schrijven. Maar is ook een enorm creatieve tekstschrijver, ze ziet het grotere geheel; het merk, de sales, SEO, social media en content marketing. Dit  pakt ze vlot op en daarbij zorgt ze voor eenheid en samenhang in het uiteindelijk resultaat.

Door jarenlange ervaring kan ze dat goed en is professioneel tekstschrijven haar tweede natuur geworden. Ze weet zakelijke teksten toegankelijk en begrijpelijk te maken.

Linda is goed in staat over te brengen waar je als bedrijf voor staat. Dat doet ze door in de huid van haar opdrachtgever te kruipen, met als doel het bedrijf naar een hoger plan te tillen.

In haar teksten zie je dan ook veelal de persoonlijkheid van het bedrijf terug, het DNA, waar het bedrijf echt voor staat. Dat weet ze uitstekend te vangen met heldere teksten en pakkende slogans.

Volgens mij is je belangrijkste visitekaartje geslaagd als je de beleving van het product op de juiste manier weet te verwoorden. Linda geeft content kracht met een creatieve flair die niet is te weerstaan.”

Martine  Vellema