Dazlin werkt voor:

Referenties

Linda bewaakt het proces van marketing en communicatie en zorgt dat het gebeurt

“Binnen onze bedrijven zijn er geen mensen die alleen maar met marketingcommunicatie bezig zijn en automatisch wordt het dan een ondergeschoven kindje. Ik kende Linda vanuit Buitenstate en wist dat zij dit voor ons kon oppakken."

Meer lezen...

We kunnen op Linda (Dazlin) bouwen

“Ik ken Linda vanuit onze samenwerkingsformule voor NVM makelaars. Daar is ze eerst met de uitvoering van marketingcommunicatie projecten begonnen en later is ze ook het formulebeheer gaan doen."

Meer lezen...

Sterk op het snijvlak van strategie en uitvoering

“Ik denk dat Linda in haar kracht staat op het moment dat ze mensen kan helpen met marketingvraagstukken. Ze is vooral sterk op het snijvlak van strategie en uitvoering. Het is heel fijn dat iemand die strategisch mee kan denken ook weet wat er op de werkvloer moet gebeuren, Linda voelt dat aan en weet hoe ze moet handelen."

Meer lezen...

Ze heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf

“Linda hebben we als zeer enthousiast en betrokken vanuit Buitenstate leren kennen. Voor de Buitenstate formule is ze verantwoordelijk voor onder andere de marketing en heel veel meer. Haar kennis van marketing en franchise uit eerdere functies is voor onze makelaardij erg functioneel gebleken."

Meer lezen...

Heldere positionering & onderscheidend vermogen

“Begin 2016 heb ik H4O Taxateurs opgericht, toen ik in de loop van dat jaar mijn dienstenpakket wilde uitbreiden met aan- en verkoopbemiddeling heb ik contact gezocht met Linda. Ik wist dat zij veel ervaring had binnen de makelaardij en dan met name op gebied van marketingcommunicatie"

Meer lezen...

Goede sparringpartner bij nieuwe watersport website

“Voor Hoora Watersport wilde ik een nieuwe website ontwikkelen, eentje die overzichtelijk is en die onze twee pijlers; nieuwbouw en verhuur van sloepen en zeilboten, laat samenvloeien. En dan begint het proces in je hoofd: wat is een goede navigatiestructuur?"

Meer lezen...