Copywriter of tekstschrijver gezocht?

Ook voor teksten kun je bij mij terecht. Graag zelfs! Tekst schrijven is een afwisselend vak waar veel creativiteit bij komt kijken, dat maakt het spannend en interessant. Maar copywriter of tekstschrijver zijn is meer dan dat. Goede webteksten zijn vindbaar voor Google, vlot geschreven en nodigen uit tot actie.

Tekstschrijver met neuromarketing kennis

Een goed geschreven tekst zorgt voor effectieve websites. Helemaal als je dit combineert met kennis van neuromarketing. En laat dat nu net een hobby van mij zijn! Bij neuromarketing pas je kennis van de werking van het brein praktisch toe op je bezoekers. Zo ontstaan effectieve websites.

Dit zijn goed ingerichte internetpagina’s waar mensen direct vinden wat ze nodig hebben. En waarbij ze overtuigd worden. Dat is dé manier om mensen snel van goede informatie te voorzien. Want daar zijn ze naar op zoek. Zo transformeer je onzekere bezoekers in blije klanten.

Wat maakt jouw organisatie uniek?

Uiteraard is het als tekstschrijver van belang dat je de unieke punten kent van het bedrijf of instantie waar je voor schrijft. Daarom begin ik altijd bij het begin. Ik verdiep me in jouw organisatie en jullie drijfveren. Wat is de historie? Welke keuzes zijn er in het verleden gemaakt en waar hebben die toe geleid? Waar wil je met de organisatie naar toe en welke waarden zijn daarbij belangrijk voor jou?

Herkenbare teksten door ervaren tekstschrijver

In het begin besteed ik graag extra tijd aan deze achtergrondinformatie. Zo kan ik schrijven in jullie stijl en herken jij jezelf in de teksten. Vandaar ook dat ik meestal voor langere tijd betrokken blijf bij mijn klanten. Immers, de meerwaarde van relaties zit hem betrokkenheid. Als je echt geïnteresseerd bent in de ander, gaat alles makkelijker.

Dus: zoek je iemand voor het vertalen van jouw bedrijfsmissie naar pakkende tekst? Eentje die precies begrijpt wat jij bedoelt? Bel me dan gewoon eens voor een kennismaking: 06 44 54 38 15. Dat kost je niets!

Meer dan online teksten alleen

Naast teksten voor websites kun je bij Dazlin ook terecht voor:

  • SEO teksten en landingspagina’s (geoptimaliseerd voor Google);
  • Zoekwoordonderzoek (de basis van goed vindbare teksten);
  • Persberichten (gewoon ouderwets, maar niet minder effectief);
  • Flyers (actiematige teksten);
  • Verhalen van tevreden klanten (de ambassadeurs van je organisatie).
Oja, kijk ook eens bij mijn tips voor SEO teksten.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik werk vooral in de omgeving van Friesland. Vanuit standplaats Joure ben ik natuurlijk binnen ‘no-time’ in Groningen, Drenthe of Flevoland.