Copywriter of tekstschrijver gezocht?

Zoek je een tekstschrijver voor je brochuretekst, persbericht of nieuwsbrief? Dan kun je bij mij terecht. Ook webteksten maak ik graag voor je. Goede webteksten zijn prettig leesbaar, vindbaar voor Google en nodigen uit tot actie.

Tekstschrijver met marketingachtergrond

Uiteraard is het als copywriter van belang dat je de unieke punten kent van de organisatie waar je voor schrijft. Dat is het voordeel van mijn marketingachtergrond: ik verdiep me in jouw organisatie en jullie drijfveren. Wat doe je anders dan je concurrent? Welke kant wil je op met je bedrijf? Welke waarden zijn daarbij belangrijk voor jou?

Herken jezelf in de teksten

In het begin besteed ik graag extra tijd aan deze achtergrondinformatie. Zo kan ik schrijven in jullie stijl en herken jij jezelf in de teksten. Vandaar ook dat ik als tekstschrijver meestal voor langere tijd betrokken blijf bij mijn klanten. Immers, de meerwaarde van relaties zit hem betrokkenheid. Als je echt geïnteresseerd bent in de ander, gaat alles makkelijker.

Dus: zoek je een tekstschrijver voor het vertalen van jouw bedrijfsmissie naar pakkende tekst? Eentje die precies begrijpt wat jij bedoelt? Bel me dan gewoon eens voor een kennismaking: 06 44 54 38 15. Dat kost je niets!

Van zoekmachineoptimalisatie tot persbericht

Je kunt bij Dazlin terecht voor:

  • SEO teksten en landingspagina’s (geoptimaliseerd voor Google);
  • Zoekwoordonderzoek (de basis van goed vindbare teksten);
  • Persberichten (gewoon ouderwets, maar niet minder effectief);
  • Flyers (actiematige teksten);
  • Verhalen van tevreden klanten (de ambassadeurs van je organisatie).
Oja, kijk ook eens bij mijn tips voor SEO teksten.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik werk vooral in de omgeving van Friesland. Vanuit standplaats Joure ben ik natuurlijk binnen ‘no-time’ in Groningen, Drenthe of Flevoland.

Ook werk ik veel samen met tekstbureau Letterhuis. Dat is handig voor de continuïteit.