Zoek je een tekstschrijver voor je website?

Dan help ik je graag. Goede webteksten zijn prettig leesbaar, vindbaar voor Google en nodigen uit tot actie. Ook offline teksten maak ik graag voor je.

Tekstschrijver met marketingkennis

Een goede tekstschrijver kent de unieke punten van de opdrachtgever. Wat doe je anders dan je concurrent? Welke kant wil je op met je bedrijf? Welke waarden zijn daarbij belangrijk voor jou? Ik combineer marketing met tekst.

Herken jezelf in de teksten

Door deze achtergrondinformatie kan ik schrijven in jullie stijl en herken jij jezelf. Dus: zoek je een tekstschrijver voor het vertalen van jouw bedrijfsmissie naar pakkende tekst? Eentje die precies begrijpt wat jij bedoelt? Bel me dan gewoon eens voor een kennismaking: 06 44 54 38 15. Dat kost je niets!

Van zoekmachineoptimalisatie tot persbericht

Je kunt bij mij terecht voor:

  • SEO teksten en landingspagina’s (geoptimaliseerd voor Google);
  • Zoekwoordonderzoek (de basis van goed vindbare teksten);
  • Persberichten (gewoon ouderwets, maar niet minder effectief);
  • Flyers (actiematige teksten);
  • Verhalen van tevreden klanten (de ambassadeurs van je organisatie).

Oja, kijk ook eens bij mijn tips voor SEO teksten.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik werk vooral in de omgeving van Friesland. Vanuit standplaats Joure ben ik natuurlijk binnen ‘no-time’ in Groningen, Drenthe of Flevoland.

Ook werk ik veel samen met tekstbureau Letterhuis. Dat is handig voor de continuïteit.