Als tekstschrijver en communicatieadviseur kom ik bij veel bedrijven en organisaties over de vloer. Af en toe werk ik ook als recruiter voor deze bedrijven, simpelweg omdat ik graag in verbinding met anderen sta. Voor mijn gevoel zijn we hier om vraagstukken en uitdagingen samen aan te gaan en dat lukt alleen als je elkaar begrijpt en een goede klik hebt. En die klik voel ik goed aan. Recruitment doe ik alleen voor organisaties die ik goed ken, want dan ken ik de bedrijfscultuur en kan ik een goede match maken tussen kandidaten en de waarden plus het DNA van de betreffende organisatie.

Ben je werkzoekende? Ook dan help ik je graag. Bijvoorbeeld bij de voorbereiding van een sollicitatie door het schrijven van een vlotte en aansprekende sollicitatiebrief en het maken van een mooie CV, compleet met opmaak en foto’s. Mag je op gesprek komen? (Waarschijnlijk wel met zo’n leuke brief ;-)). Dan oefenen we samen het sollicitatiegesprek, zo krijg jij ervaring en vertrouwen in het sollicitatiegesprek en kom je goed beslagen ten ijs.

Ik vind het heerlijk als mensen op de juiste werkplek komen en hun volledige potentieel benutten – en ze hun ikigai (levensmissie) vinden – daarom ben ik vastbesloten om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Meer weten? Stuur een mailtje of bel me!